Remotec overkappingen & fietsenstallingen

Duurzame functionaliteit ontmoet stijlvol comfort

Ontdek onze veelzijdige overkappingen en transformeer de uitstraling van jouw bedrijfsterrein. Weg met ongeorganiseerde fietsenstallingen, saaie rokersruimtes en rommelige afvaloverkappingen. Wij bieden een oplossing voor jouw problemen aan de hand van duurzaam maatwerk. Dankzij onze innovatieve oplossingen creëer je direct bij het betreden van het terrein een aangename en professionele omgeving.

 

Multifunctionele overkappingen

Ontdek ons aanbod

Fietsenstalling
Overdekte rokersruimte
Overdekte parking & laadpalen

Afvaloverkapping

Luifel
Overige
Maatwerk

Maatwerk

Remotec gaat verder dan standaardoplossingen, wij gaan voor maatwerk. Vanaf het eerste ontwerp tot aan de plaatsing, wij nemen alles in eigen handen. Via personalisatie laten we alles volledig integreren bij de uitstraling van jouw bedrijf.

Icoon-duurzaam

Duurzaam ontwerp

Bij ons staat duurzaamheid centraal, met het gebruik van hoogwaardige materialen en milieuvriendelijke opties. We zorgen ervoor dat jouw overkappingen perfect passen in jouw duurzaamheidsinitiatieven.

Asset 1

Comfort

Onze multifunctionele overkappingen bieden meer dan alleen bescherming, ze verhogen het comfort. Geef je bezoekers en werknemers een aangenaam welkom, vanaf het eerste moment dat ze je bedrijfsterrein betreden.

Deze klanten gingen je voor

Logos LP overkappingen
Logos LP overkappingen2
Logo's Movu , Amazon, NMBS en Willy Naessens group

Duurzaamheid

Op maat van jouw bedrijf

Bij ons staat duurzaamheid centraal. We streven ernaar om jouw overkappingen perfect te laten aansluiten bij de duurzaamheidsinitiatieven van jouw bedrijf. Onze focus ligt op het minimaliseren van je carbon footprint met milieuvriendelijke opties. Wij bieden een lange levensduur door het gebruik van hoogwaardige materialen

Met ons maatwerk bieden we je de mogelijkheid om nog een stap verder te gaan. Wil je zonnepanelen integreren in je overkappingen of kies je voor een groen dak? Onze experts bekijken alle opties om ervoor te zorgen dat jouw overkappingen perfect bij jouw bedrijf passen. Kies voor een partner die duurzaamheid voorop plaatst en samen gaan we naar een groenere toekomst.

Fietsenstalling met zonnepanelen op geplaatst
Zonnepanelen op het dak van een overkapping
Zonnepanelen op het dak van een fietsenstalling

CHECK ONZE TIPS EN PRAKTISCHE CHECKLIST

Verhoog de efficiëntie op jouw bedrijfsterrein met onze uitgebreide checklist. Heb je al nagedacht over lockers in je fietsenstallingen, of de voorzieningen voor elektrisch laden? Onze handige gids helpt je gestructureerd te werk te gaan zodat je niets over het hoofd ziet. Download nu de checklist en ontdek hoe je jouw ruimte kan optimaliseren!

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang onmiddellijk onze praktische tips en checklist in je mailbox!

Galerij - overkappingen5
Galerij - overkappingen3
Galerij - overkappingen6
Gepersonaliseerde fietsenstalling
Galerij - overkappingen7
Galerij - overkappingen4

Heb je niet de juiste overkapping voor jou gevonden? Geen probleem, onze experten luisteren naar jouw specifieke behoeften. Contacteer ons voor al je vragen over overkappingen.

Maatwerk

Gepersonaliseerd design

Bij Remotec gaan we verder dan standaardoplossingen, wij gaan voor maatwerk. Vanaf het eerste ontwerp tot aan de plaatsing, wij nemen alles in eigen handen. Onze experts zijn er om oplossingen te creëren die afgestemd zijn op de unieke kenmerken van jouw bedrijf. We leveren oplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook naadloos integreren in jouw bedrijfsomgeving.

Wij doen alles zelf, dit geeft ons de mogelijkheid de overkappingen voor je te personaliseren. We bekleden je fietsenstallingen, rokersruimtes,…. met je bedrijfskleuren of een print naar keuze. Zo kan de identiteit van je bedrijf stralen, tot in de kleinste details.

Remotec, all-in partner

Of het nu gaat om verkeerssignalisatie, wegmarkeringen of lichtreclames, Remotec is dé betrouwbare partner voor professionele en kwalitatieve oplossingen. Kijk hieronder voor meer informatie of ontdek de werking van Remotec in 100 seconden.

Signalisatie

Belijningen

Lichtreclame

Remotec ontzorgt

veiligheid_V2

VEILIGHEID

Jouw veiligheid staat voorop. Vertrouw op onze duurzame signalisatie voor bescherming tegen gevaren.

Efficiëntie

EFFICIËNTIE

Bespaar tijd en moeite met onze professionele signalisatiediensten. Wij zorgen voor doelmatige resultaten.

Visibiliteit

VISIBILITEIT

Maak een indruk met opvallende lichtreclames en esthetische branding. Word gezien en onthouden.

Icoon-duurzaam

DUURZAAMHEID

Kies voor duurzame signalisatieoplossingen die voldoen aan de behoeften van vandaag en morgen. Draag bij aan een betere toekomst.

De Remotec methode in 5 stappen

Analyse

ANALYSE

Onze expert komt langs voor een analyse van jouw bedrijfsterrein.

Strategie

STRATEGIE

De expert bekijkt op basis van jouw noden en wensen welke oplossing optimaal is.

Engineering

ENGINEERING

De expert stemt - indien nodig - af met onze productontwikkelaar om de producten aan te passen aan jouw situatie.

Implementatie

IMPLEMENTATIE

De producten worden intern geproduceerd en door onze eigen plaatsingsteams op hun eindbestemming geïnstalleerd.

5. Continuïteit

CONTINUÏTEIT

Met focus op duurzaamheid blijven we je ondersteunen in onderhoud, optimalisatie en toekomstige producten.

Vertrouw op de ervaring van Remotec
- sinds 1988 -

Vertrouw op Remotec voor de totaalinrichting van uw bedrijfsterrein. Wil je de efficiëntie van de productie verhogen, personeel en infrastructuur veilig houden én een duidelijk overzicht creëren? Onze experts komen graag naar jouw onderneming voor een vrijblijvende analyse twv € 1500. Efficiëntie, veiligheid, overzicht en duurzaamheid worden aan de huidige normen getoetst, waarna we samen kijken naar de gepaste oplossing.

 

Begin vandaag nog, neem contact op met Remotec