Banner Antislip Landingspagina (1)

Verbeter de veiligheid: extra grip met antislip toepassingen!

Gebeuren er regelmatig ongevallen door slip-, glij- of valpartijen op de werkvloer? De meeste arbeidsongevallen zijn het gevolg van een (te) gladde ondergrond. Natte of koude omstandigheden zijn hier een veelvoorkomende oorzaak. Bied je medewerkers extra grip met één van onze hoogwaardige antislip vloercoatings! Verhoog de veiligheid in een handomdraai met een visuele en tactiele oplossing.

Afhankelijk van uw ondergrond en de belasting van de belijning door het dagelijks verkeer, bekijken wij ter plaatse samen de meest rendabele oplossing inzake voorbehandeling, type verf of tape en nabehandeling. Wij bieden verschillende verwachte levensduren en garanties op hechtingen van de verf zodat we steeds een passende oplossing kunnen bieden.

CHECK ONZE TIPS EN PRAKTISCHE CHECKLIST

Breng efficiëntie en veiligheid van jouw magazijn en productieruimte, laad- en loskade of ondergrondse parking een niveau hoger dankzij antislip coatings. Ken jij alle toepassingen van antislip al? Zorgt het bij jou al voor de nodige efficiëntie en veiligheid of is er ruimte voor verbetering?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang onmiddellijk onze praktische tips en checklist in je mailbox!

 

Waar is antislip cruciaal?

Antislip toepassingen zijn op heel wat plaatsen onmisbaar. Denk maar aan natte zones, hellingen, oversteekplaatsen, laad-en loskades, en nog veel meer. Remotec biedt antislip coatings aan in een tal van vormen: wandelpaden, fietspaden, zebrapaden, symbolen en pictogrammen, arceringen,… en dit zowel binnen als buiten. Via onze antislip toepassingen hebben uw werknemers extra grip om veilig hun taken te volbrengen.

Waarom kiezen voor antislip? 

Veiligheid

Onze coatings verminderen het risico op uitglijden en vallen, waardoor ze de veiligste keuze zijn voor wandelzones en werkplekken waar veiligheid de topprioriteit is.

 

Duurzaamheid

Ze zijn bestand tegen zwaar voetverkeer en slijtage, waardoor antislip een duurzame en kosteneffectieve oplossing zijn.

Esthetiek

Antislip coatings zijn niet alleen een verbetering voor de veiligheid. Dankzij de verschillende kleuren en afwerkingen in ons aanbod, kan je beoogde esthetiek en huisstijl gewoon doorlopen.

Binnenbelijning

Heb je nood aan meer dan enkel antislip toepassingen? Bij Remotec maken we een analyse en stippelen we een volledig intern verkeersplan voor je uit. Via markeringen en belijningen creëren onze experts een veilige en efficiënte omgeving.

Via verschillende belijningen zorgen we ervoor dat alle aanwezigen zich veilig en vlot kunnen oriënteren. Het is van essentieel belang dat stockagezones, zebrapaden, ondergrondse parkeerplaatsen, pictogrammen, 5S-belijning, kademarkeringen, paden en arceringen nauwkeurig gemarkeerd worden. Met opties die droog zijn in slechts 2 uur kunnen we snel en doeltreffend een veilige en efficiënte omgeving creëren.

Wil je meer weten over binnenbelijningen? Ontdek onze winteraanbiedingen.

Remotec ontzorgt

veiligheid_V2

VEILIGHEID

Jouw veiligheid staat voorop. Vertrouw op onze duurzame signalisatie voor bescherming tegen gevaren.

Efficiëntie

EFFICIËNTIE

Bespaar tijd en moeite met onze professionele signalisatiediensten. Wij zorgen voor doelmatige resultaten.

Visibiliteit

VISIBILITEIT

Maak een indruk met opvallende lichtreclames en esthetische branding. Word gezien en onthouden.

Icoon duurzaam

DUURZAAMHEID

Kies voor duurzame signalisatieoplossingen die voldoen aan de behoeften van vandaag en morgen. Draag bij aan een betere toekomst.

De Remotec methode in 5 stappen

Analyse

ANALYSE

Onze expert komt langs voor een analyse van jouw bedrijfsterrein.

Strategie

STRATEGIE

De expert bekijkt op basis van jouw noden en wensen welke oplossing optimaal is.

Engineering

ENGINEERING

De expert stemt - indien nodig - af met onze productontwikkelaar om de producten aan te passen aan jouw situatie.

Implementatie

IMPLEMENTATIE

De producten worden intern geproduceerd en door onze eigen plaatsingsteams op hun eindbestemming geïnstalleerd.

5. Continuïteit

CONTINUÏTEIT

Met focus op duurzaamheid blijven we je ondersteunen in onderhoud, optimalisatie en toekomstige producten.

Remotec, all-in partner

Of het nu gaat om verkeerssignalisatie, wegmarkeringen of lichtreclames, Remotec is dé betrouwbare partner voor professionele en kwalitatieve oplossingen. Kijk hieronder voor meer informatie of ontdek de werking van Remotec in 100 seconden.

Signalisatie

Belijningen

Lichtreclame

Deze klanten gingen je voor

Referenties-whales-1023

Vertrouw op de ervaring van Remotec
- sinds 1988 -

Vertrouw op Remotec voor de totaalinrichting van uw bedrijfsterrein. Wil je de efficiëntie van de productie verhogen, personeel en infrastructuur veilig houden én een duidelijk overzicht creëren? Onze experts komen graag naar jouw onderneming voor een vrijblijvende analyse twv € 1500. Efficiëntie, veiligheid, overzicht en duurzaamheid worden aan de huidige normen getoetst, waarna we samen kijken naar de gepaste oplossing.

 

Begin vandaag nog, neem contact op met Remotec