Banner landingspagina (1)

Ontdek het voordeel van onze binnenbelijning en antislip toepassingen!

Zijn jouw binnenbelijningen en antislip aan vervanging toe of heb je nog geen markeringen binnen? Nu is het moment om jouw belijning in te plannen en zo je indoor veiligheid te optimaliseren!

Niet zeker welke belijning/markering voor jou de beste oplossing is? Ons uitgebreid gamma heeft voor elk probleem een oplossing. De Remotec Experts staan klaar om je hierin te begeleiden. Maak nu al een afspraak via het formulier.

Binnenbelijningen

Binnenbelijningen zijn de fundering van een intern verkeersplan. Bij Remotec nemen we de leiding in het volledig uitstippelen van dit plan! Markeringen en belijningen spelen een cruciale rol in de veiligheid van bedrijven en magazijnen. Onze experts helpen je een plan opstellen om een veilig en efficiënte omgeving te creëren. We garanderen niet alleen dat je voldoet aan alle wettelijke voorschriften, maar we zoeken ook naar de beste oplossingen die specifiek passen bij jouw bedrijf.

Het nauwkeurig markeren van stockagezones, zebrapaden, ondergrondse parkeerplaatsen, pictogrammen, 5S-belijning, kademarkeringen, paden en arceringen is van essentieel belang. Deze elementen zorgen ervoor dat alle aanwezigen op de werkvloer zich gemakkelijk kunnen oriënteren en dat interne chaos wordt voorkomen. Met opties die droog zijn in slechts 2 uur kunnen we snel en doeltreffend een veilige en efficiënte omgeving creëren.

Ontdek hieronder onze verschillende verftypes.

Fast Dry

Het Fast Dry verfsysteem van Remotec is een speciaal type belijning dat ontworpen is om snel te drogen. Hierdoor is onze Fast Dry ideaal voor gebruik in zones met veel verkeer of waar de tijd beperkt is door constante bedrijvigheid. Dankzij het 2 laags systeem is de belijning droog in 2u en kan de belijnde zone snel terug vrijgegeven worden voor het verkeer. 

Hybride-Belijning

 

Epoxy

Onze epoxy belijning is een budgetvriendelijke optie! Epoxy is ideaal voor binnentoepassingen zoals parkeergarages en magazijnen. Het is bestand tegen zware belasting en kan in meerdere kleuren verkregen worden. Belijningen met epoxy gaan 2 tot 3 keer langer mee dan de klassieke 1-component wegenverf. 

    EPOXY

 

PU

Onze Polyurethaan belijning zijn heel slijtvast. PU heeft een natuurlijke gladde finish, oogt strak en is makkelijk te onderhouden. PU kan ook geplaats worden met een anti-slip-afwerking. Dit is de meest gekozen verf voor belijningen en markeringen binnen. PU gaat 3 tot 5 keer langer mee dan de klassieke 1-component wegenverf.

PU-verf 

Rollplast

Rollplast is onze optie die extreem antislip is. Het is de ideale keuze voor zones waar veel verkeer passeert. Deze verf kan binnen en buiten gebruikt worden en is zeer slijtvast, droogt zeer snel en biedt extra grip door zijn ruwe afwerking. Rollplast is een duurzame optie en gaat 6 - 8x langer mee dan de gekende 1-component wegenverf.   

Rollplast

 

UV-Belijning

Dankzij onze UV-belijning is het voortaan mogelijk om een razendsnelle dekkende belijning aan te brengen die onmiddellijk na het aanbrengen volledig uitgehard en belastbaar is. U kan ook kiezen uit verschillende kleuren voor uw belijning. UV-belijning is volledig geurloos en de ideale belijning voor de voedings- en farmaceutische industrie.  

UV Binnenbelijning

 

Laserline

De laserline is een eenvoudig te implementeren, plug&play, industrieel lasersysteem. Het biedt een oplossing voor werkplaatsen die onbereikbaar of ongeschikt zijn voor de traditionele belijningsverf of-tape. Denk maar aan (chemisch) bevuilde oppervlakten of koude zones. De laserline projecteert moeiteloos op elk oppervlak, ook bovenop passerende voertuigen of materiaal.

Laserline

 

GOBO projector

Deze krachtig projectoren maken het mogelijk om arceringen, zebrapaden, pictogrammen of korte boodschappen te projecteren op uw ondergrond. De projectoren kunnen aangestuurd worden door schakelaars of sensoren om de markeringen nog dynamischer te maken. Gobo projectoren zijn een oplossing voor ondergronden waar bestaande belijning niet hecht, niet voldoende zichtbaar is of continu verslijt.

Gobo

 

Ook interesse in onze buitenbelijning? Ontdek er hier meer over.

CHECK ONZE TIPS EN PRAKTISCHE CHECKLIST

Breng efficiëntie en veiligheid van jouw magazijn en productieruimte, laad- en loskade of ondergrondse parking een niveau hoger dankzij binnenbelijningen. Ken jij alle toepassingen van binnenbelijning al? Zorgt het bij jou al voor de nodige efficiëntie en veiligheid of is er ruimte voor verbetering? Check de handige info en tips in onze complete checklist.

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang onmiddellijk onze praktische tips en checklist in je mailbox!

Antislip belijning

Gebeuren er regelmatig ongevallen door slip-, glij- of valpartijen op de werkvloer? De meeste arbeidsongevallen zijn het gevolg van een (te) gladde ondergrond. Natte of koude omstandigheden zijn hier een veelvoorkomende oorzaak. Bied je medewerkers extra grip met een van onze hoogwaardige antislip vloercoatings! Verhoog de veiligheid in een handomdraai met een visuele en tactiele oplossing.

 

Waarom kiezen voor onze antislip vloercoatings

Veiligheid Onze coatings verminderen het risico op uitglijden en vallen, waardoor ze de veiligste keuze zijn voor wandelzones en werkplekken waar veiligheid de topprioriteit is.
Duurzaamheid Ze zijn bestand tegen zwaar voetverkeer en slijtage, waardoor ze een duurzame en kosteneffectieve oplossing zijn.
Esthetiek De coatings zijn niet alleen een verbetering voor de veiligheid. Dankzij de verschillende kleuren en afwerkingen in ons aanbod, kan de beoogde esthetiek en huisstijl gewoon doorlopen.

Wil je meer weten over antislip coatings? Ontdek er hier meer over.

Remotec ontzorgt

veiligheid_V2

VEILIGHEID

Jouw veiligheid staat voorop. Vertrouw op onze duurzame signalisatie voor bescherming tegen gevaren.

Efficiëntie

EFFICIËNTIE

Bespaar tijd en moeite met onze professionele signalisatiediensten. Wij zorgen voor doelmatige resultaten.

Visibiliteit

VISIBILITEIT

Maak een indruk met opvallende lichtreclames en esthetische branding. Word gezien en onthouden.

Duurzaamheid

DUURZAAMHEID

Kies voor duurzame signalisatieoplossingen die voldoen aan de behoeften van vandaag en morgen. Draag bij aan een betere toekomst.

De Remotec methode in 5 stappen

Analyse

ANALYSE

Onze expert komt langs voor een analyse van jouw bedrijfsterrein.

Strategie

STRATEGIE

De expert bekijkt op basis van jouw noden en wensen welke oplossing optimaal is.

Engineering

ENGINEERING

De expert stemt - indien nodig - af met onze productontwikkelaar om de producten aan te passen aan jouw situatie.

Implementatie

IMPLEMENTATIE

De producten worden intern geproduceerd en door onze eigen plaatsingsteams op hun eindbestemming geïnstalleerd.

5. Continuïteit

CONTINUÏTEIT

Met focus op duurzaamheid blijven we je ondersteunen in onderhoud, optimalisatie en toekomstige producten.

Remotec, all-in partner

Of het nu gaat om verkeerssignalisatie, wegmarkeringen of lichtreclames, Remotec is dé betrouwbare partner voor professionele en kwalitatieve oplossingen. Kijk hieronder voor meer informatie of ontdek de werking van Remotec in 100 seconden.

Signalisatie

Belijningen

Lichtreclame

Deze klanten gingen je voor

Referenties-whales-1023

Vertrouw op de ervaring van Remotec
- sinds 1988 -

Vertrouw op Remotec voor de totaalinrichting van uw bedrijfsterrein. Wil je de efficiëntie van de productie verhogen, personeel en infrastructuur veilig houden én een duidelijk overzicht creëren? Onze experts komen graag naar jouw onderneming voor een vrijblijvende analyse twv € 1500. Efficiëntie, veiligheid, overzicht en duurzaamheid worden aan de huidige normen getoetst, waarna we samen kijken naar de gepaste oplossing.

 

Begin vandaag nog, neem contact op met Remotec