Visuele en auditieve rust met akoestische panelen van Remotec

Akoestische panelen capteren omgevingsgeluid en dempen de te aanwezige geluiden. Galm, storende achtergrondgeluiden, bellende collega’s en andere storende elementen worden geabsorbeerd, wat resulteert in een veel aangenamere werkomgeving.

Wist jij dat geluid de meest storende factor is in een kantooromgeving? Afleiding, lage focus en vermoeidheid zijn enkele van de directe gevolgen die je daardoor ervaart. Elke dag in een lawaaierige omgeving werken, vraagt echter zoveel energie dat het op termijn zelfs tot lichamelijke klachten zou kunnen leiden.

Een comfortabele werkomgeving heeft een positieve impact op alle medewerkers. Ze zijn gemotiveerder om tijd in hun werkomgeving te spenderen, hier hun beste beentje voor te zetten en zullen ook langer bij het bedrijf blijven. Aandacht voor visuele en auditieve wellbeing op de werkvloer vormt de basis voor een duurzame relatie met werknemers.

Akoestische wanden opbouw

Gerecycleerde kern, stijlvolle afwerking

De akoestische panelen van Remotec zijn opgebouwd uit een omvattend kader, geluidsabsorberende kern gemaakt van gerecycleerde jeansbroeken en afwerking naar keuze. Ze kunnen maar liefst 65% van het omgevingsgeluid wegnemen. De gepersonaliseerde afwerking zorgt ervoor dat de panelen niet alleen functioneel maar ook esthetisch zijn. Ze vormen een aanvulling voor de look&feel binnen de werkruimte en kunnen volledig naar de huisstijl aangepast worden.

De akoestische panelen worden vaak aan wanden of plafonds bevestigd maar kunnen ook als losstaande elementen hun nut bewijzen. Als scheidingswand tussen aangrenzende bureaus of op voet als mobiel akoestisch element.

CHECK ONZE PRAKTISCHE CHECKLIST

Kunnen de kantoren en vergaderzalen wel een upgrade gebruiken op jouw werkplek? Zoek je geïntegreerde oplossingen voor gehorige ruimtes? Kan de look&feel in jouw bedrijf wel een duwtje in de rug gebruiken? Gebruik onze checklist om jullie kantoor- en vergaderruimtes visueel én auditief aangenamer en comfortabeler te maken.

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang onmiddellijk onze praktische tips en checklist in je mailbox!

Akoestisch, dat klinkt naar meer

In een gehorige vergaderruimte kunnen akoestische panelen een grote meerwaarde betekenen. Dankzij het opslorpende effect op de galm die in de ruimte hangt, is het veel aangenamer en comfortabeler vertoeven. Een uitnodigende print in heldere, levendige kleuren, zorgt op zijn beurt voor een visuele uitnodiging van productieve meetings. Medewerkers gaan sneller en meer gebruik maken van een meeting room die visueel én auditief hun werkfocus ondersteunt.

Voor een optimaal resultaat, heb je akoestische panelen nodig die in grootte gelijkstaan aan 30% van je vloeroppervlak. In een traditionele vergaderzaal van 12m2 is dus 4m2 oppervlakte nodig aan akoestische panelen. Dit kan zowel in 1 stuk als opgedeeld in verschillende formaten.

Remotec ontzorgt

veiligheid_V2

VEILIGHEID

Jouw veiligheid staat voorop. Vertrouw op onze duurzame signalisatie voor bescherming tegen gevaren.

Efficiëntie

EFFICIËNTIE

Bespaar tijd en moeite met onze professionele signalisatiediensten. Wij zorgen voor doelmatige resultaten.

Visibiliteit

VISIBILITEIT

Maak een indruk met opvallende lichtreclames en esthetische branding. Word gezien en onthouden.

Duurzaamheid

DUURZAAMHEID

Kies voor duurzame signalisatieoplossingen die voldoen aan de behoeften van vandaag en morgen. Draag bij aan een betere toekomst.

De Remotec methode in 5 stappen

Analyse

ANALYSE

Onze expert komt langs voor een analyse van jouw bedrijfsterrein.

Strategie

STRATEGIE

De expert bekijkt op basis van jouw noden en wensen welke oplossing optimaal is.

Engineering

ENGINEERING

De expert stemt - indien nodig - af met onze productontwikkelaar om de producten aan te passen aan jouw situatie.

Implementatie

IMPLEMENTATIE

De producten worden intern geproduceerd en door onze eigen plaatsingsteams op hun eindbestemming geïnstalleerd.

5. Continuïteit

CONTINUÏTEIT

Met focus op duurzaamheid blijven we je ondersteunen in onderhoud, optimalisatie en toekomstige producten.

Remotec, all-in partner

Of het nu gaat om verkeerssignalisatie, wegmarkeringen of lichtreclames, Remotec is dé betrouwbare partner voor professionele en kwalitatieve oplossingen. Kijk hieronder voor meer informatie of ontdek de werking van Remotec in 100 seconden.

Signalisatie

Belijningen

Lichtreclame

Deze klanten gingen je voor

Referenties-whales-1023

Vertrouw op de ervaring van Remotec
- sinds 1988 -

Vertrouw op Remotec voor de totaalinrichting van uw bedrijfsterrein. Wil je de efficiëntie van de productie verhogen, personeel en infrastructuur veilig houden én een duidelijk overzicht creëren? Onze experts komen graag naar jouw onderneming voor een vrijblijvende analyse twv € 1500. Efficiëntie, veiligheid, overzicht en duurzaamheid worden aan de huidige normen getoetst, waarna we samen kijken naar de gepaste oplossing.

 

Begin vandaag nog, neem contact op met Remotec