Een nieuwe wind

Launching soon: Aeroleafs

Aeroleafs zijn kleine windturbines die windenergie omzetten naar groene stroom voor jouw bedrijf. Met deze innovatieve oplossing plant je niet enkel bomen om de CO2-uitstoot te verlagen. In dezelfde beweging heb je een boom die je energie oplevert om je bedrijf te laten werken.

Compositie van Aeroleafs als boom, slimmer windenergie oplossing via Remotec

Windenergie

Windenergie is een van de goedkoopste vormen om zowel energie op te wekken als om CO2-uitstoot te verlagen. We winnen windenergie door de bewegingsenergie van wind (= luchtverplaatsing) om te zetten naar een bruikbare vorm. Een van de oudste en meest gekende voorbeelden hiervan is de traditionele molen waarmee graan werd gemalen.

Met de technologie die we vandaag hebben, zijn de mogelijkheden van windenergie echter fors toegenomen. Op de juiste locatie (oa de juiste hoogte van de Aeroleafs, omliggende hoge gebouwen en natuurelementen worden in rekening gebracht) kan je met Aeroleafs meer energie opwekken dan met zonnepanelen. Alleen al het aantal dagen met voldoende wind in vergelijking met het aantal zonnige dagen in België, zorgt voor een groot voordeel.

Mini windturbines Aeroleafs te verkrijgen via Remotec
Combinatie van Aeroleafs en zonnebladen om wind- en zonne-energie te kunnen opvangen, te verkrijgen via Remotec
Boom met groene Aeroleafs die windenergie omzetten naar groene stroom via Remotec
Hybride Aeroleafs boom met zonnebladen die zonne-energie kunnen capteren via Remotec
Aeroleafs mini-windturbines te verkrijgen bij Remotec

Aeroleafs in al zijn vormen

Het ontwerp van de Aeroleafs is op die manier uitgewerkt dat je met een zo dynamisch mogelijke vorm, een maximale hoeveelheid aan lucht kan capteren. De roterende beweging die hierop volgend gemaakt wordt, zetten we om naar duurzaam ontstane energie die kan ingezet worden in jouw bedrijf of woonproject. De dynamische vorm zorgt er daarnaast voor dat dit op een stille, veilige manier kan gebeuren voor mens en dier.

Op basis van jouw energienoden, kan je kiezen voor enkele unieke Aeroleafs of voor een groepsconstructie in de vorm van een Aeroleaf WindPalm, WindBush of WindTree. Ook de kleuren kunnen gepersonaliseerd worden om volledig bij jouw huisstijl aan te sluiten. Als extra optie kan je aan de Aeroleaf een zonneblad toevoegen met fotovoltaïsche zonnecellen.

Remotec Renewable Resources

Remotec is zich sterk bewust van zijn positie als marktleider voor signalisatie, belijning en branding. Bijkomend aan de positieve impact die we hebben op de veiligheid, efficiëntie en visibiliteit bij onze klanten, willen we ook op vlak van duurzaamheid onze expertise aanbieden.

Onder de noemer Remotec Renewable Resources zetten we ons in om onderzoek te doen naar innovatieve, duurzame oplossingen. De producten die hieronder vallen, zullen onze klanten helpen om hun CO2-uitstoot te verminderen, hun ecologische voetafdruk te verkleinen en/of duurzame, groene energie op te wekken. De Aeroleafs zijn de eerste oplossingen die we onder dit concept lanceren.

We highlight what matters. Regeneratieve duurzaamheid kan hier voor ons niet in ontbreken.

Remotec ontzorgt

veiligheid_V2

VEILIGHEID

Jouw veiligheid staat voorop. Vertrouw op onze duurzame signalisatie voor bescherming tegen gevaren.

Efficiëntie

EFFICIËNTIE

Bespaar tijd en moeite met onze professionele signalisatiediensten. Wij zorgen voor doelmatige resultaten.

Visibiliteit

VISIBILITEIT

Maak een indruk met opvallende lichtreclames en esthetische branding. Word gezien en onthouden.

Icoon duurzaam

DUURZAAMHEID

Kies voor duurzame signalisatieoplossingen die voldoen aan de behoeften van vandaag en morgen. Draag bij aan een betere toekomst.

De Remotec methode in 5 stappen

Analyse

ANALYSE

Onze expert komt langs voor een analyse van jouw bedrijfsterrein.

Strategie

STRATEGIE

De expert bekijkt op basis van jouw noden en wensen welke oplossing optimaal is.

Engineering

ENGINEERING

De expert stemt - indien nodig - af met onze productontwikkelaar om de producten aan te passen aan jouw situatie.

Implementatie

IMPLEMENTATIE

De producten worden intern geproduceerd en door onze eigen plaatsingsteams op hun eindbestemming geïnstalleerd.

5. Continuïteit

CONTINUÏTEIT

Met focus op duurzaamheid blijven we je ondersteunen in onderhoud, optimalisatie en toekomstige producten.

Remotec, all-in partner

Of het nu gaat om verkeerssignalisatie, wegmarkeringen of lichtreclames, Remotec is dé betrouwbare partner voor professionele en kwalitatieve oplossingen. Kijk hieronder voor meer informatie of ontdek de werking van Remotec in 100 seconden.

Signalisatie

 

Belijningen

Lichtreclame

Vertrouw op de ervaring van Remotec
- sinds 1988 -

Vertrouw op Remotec voor de totaalinrichting van uw bedrijfsterrein. Wil je de efficiëntie van de productie verhogen, personeel en infrastructuur veilig houden én een duidelijk overzicht creëren? Onze experts komen graag naar jouw onderneming voor een vrijblijvende analyse twv € 1500. Efficiëntie, veiligheid, overzicht en duurzaamheid worden aan de huidige normen getoetst, waarna we samen kijken naar de gepaste oplossing.

 

Begin vandaag nog, neem contact op met Remotec