SKIPPER TM

Remotec als officiële Skipper verdeler

Skipper is een Engelse onderneming met een ruim gamma aan multifunctionele producten, gefocust op optimalisatie van efficiëntie en veiligheid. De veelzijdige producten zijn indoor en outdoor toepasbaar en worden wereldwijd erkend als de industriestandaard in veiligheidsmanagement. Met meer dan 10 jaar ervaring, activiteiten in meer dan 30 landen en meer dan 60 wereldwijde partners staat Skipper voor expertise en kwaliteit. 

Aangezien we bij Remotec voortdurend op zoek zijn naar kwalitatieve manieren om ons gamma aan te vullen, hebben we besloten om officiële verdeler te worden van Skipper.

In het verleden maakten we al gebruik van enkele Skipper producten bij de uitvoering van projecten, met tevreden klanten tot gevolg. Dit leidde tot de beslissing om samen te werken en ons assortiment uit te breiden. Dankzij deze samenwerking zetten we onze ambitie om risico’s te verminderen en operationele efficiëntie te verhogen alleen maar kracht bij. Contacteer onze experts voor meer informatie over ons Skipper gamma.

Skipper

Accessoires

Bevestigings-
mogelijkheden

SkipperQ

Skipper

De Skipper unit is dé tool om voor complete afsluiting te zorgen. De combinatie van robuuste en betrouwbare materialen zorgt voor een aantrekkelijk product. De aanpasbare eenheid, die bestaat uit een stoffen lint met zacht aanvoelende delen voor betere grip, wordt gebruikt in een brede waaier van industrieën. Bouwterreinen, (lucht)havens, evenementlocaties, kleinhandels … de mogelijkheden zijn eindeloos.

De intrekbare unit kan bevestigd worden op bijna elke standaard verkeerskegel ter wereld. Bovendien kan het product perfect aangepast worden op basis van kleur en lengte (tot 9m). Elke zone op uw bedrijfsterrein kan afgebakend worden met de Skipper units op maat. Neem contact op met onze experts om alle mogelijkheden te bekijken.

Accessoires

Het Skipper assortiment bestaat uit verschillende accessoires die gecombineerd kunnen worden met Skipper Units. Met behulp van A4 bordenhouders, vuilbakken, veiligheidsdispensers en veiligheidslampen ontstaan er tal van mogelijkheden om uw terreinen te ontzorgen.
Zorg voor een veiligere, efficiëntere werking binnen uw bedrijf met de producten van Skipper. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie.

A4 bordenhouder

A4 bordenhouders zijn functioneel ontworpen en kunnen gebruikt worden met zowel Skipper als Skipper XS units. Ze worden geïnstalleerd om boodschappen op een efficiënte manier weer te geven. Dankzij de combinatie van bordenhouders en Skipper units kunnen nieuwe strategieën met betrekking tot signalisatie en wayfinding uitgewerkt worden. Belangrijke waarschuwingen, reclameboodschappen en pictogrammen zullen hierdoor nooit gemist worden door bezoekers, medewerkers en klanten.

Vuilbak

Om het afval- en veiligheidsbeheer van uw onderneming te optimaliseren, werd de Skipper vuilbak ontworpen. Dit product is een sterk en duurzaam hulpmiddel om correcte afvalverwerking te garanderen. Tot twee Skipper vuilbakken kunnen vastgemaakt worden aan het paal- en voetsysteem om een volledig vrijstaand veiligheids- en recyclingstation te creëren. Uiteraard is, met behulp van verschillende Skipper accessoires, ook de bevestiging aan muren en andere oppervlakken mogelijk.

De vuilbakken worden geleverd met een selectie van stickers om het type afval aan te duiden. Bovendien zijn er tal van personalisatiemogelijkheden, zo kan het deksel van de vuilbak aangepast worden aan uw huisstijl of de inhoud van de vuilbak. Contacteer de Remotec experts om alle mogelijkheden te bekijken.

Veiligheidsdispenser

De veiligheidsdispensers binnen het Skipper gamma hebben twee hoofdfuncties:

  • Ze bieden toegang tot veiligheidsuitrusting zoals oordoppen, oogbescherming, haarnetjes …

  • Ze kunnen fungeren als veilige container voor het wegwerpen van batterijen of andere gevaarlijke/chemische stoffen.

Net zoals de vuilbakken kunnen dispensers bevestigd worden aan zowel het paal- en voetsysteem, als verschillende oppervlakken in uw magazijnen. Om het product te laten aansluiten bij uw huisstijl zijn er tal van personalisatiemogelijkheden. Op die manier hebben de veiligheidsdispenser niet enkel een functionele, maar ook een esthetische meerwaarde binnen uw onderneming.

Veiligheidslamp

De Skipper veiligheidslamp vormt een multifunctioneel LED-systeem dat kan worden bevestigd aan Skipper en Skipper XS units. De lamp is uitgerust met een lichtsensor, waardoor het mogelijk wordt om automatisch geactiveerd of gedeactiveerd te worden. Daarbovenop werd een oplaadbaar batterijcompartiment geïntegreerd, zodat u de veiligheidslamp te gepasten tijde zelf kunt opladen.

De heldere LED's kunnen worden omgeschakeld tussen een knipperende of permanente stand. Dit maakt ze ideaal voor verkeerscontroles, luchthavens, petrochemische industrie en andere industrieën. Bespreek alle mogelijkheden voor uw bedrijf of sector tijdens een vrijblijvend gesprek met onze expert.

Bevestigingsmogelijkheden

Om Skipper accessoires te kunnen bevestigen aan palen of een bepaald oppervlak, is een bevestigingsstuk nodig. Met behulp van dat tussenstuk kunnen alle producten eenvoudig doorheen uw onderneming voorzien worden.

De mogelijkheden om uw veiligheid en efficiëntie te verbeteren zijn eindeloos. Met meer dan 30 jaar ervaring staan de Remotec experts u graag bij in het bepalen van strategische punten om Skipper producten te voorzien. Contacteer ons voor meer informatie.

Paal- en voetsysteem

Het Skipper paal- en voetsysteem is volledig complementair met de Skipper unit. Het fijne ontwerp, dat beschikbaar is in meerdere kleuren, zorgt voor perfecte integratie in elke omgeving. Bovendien kan de stabiliteit versterkt worden door de toevoeging van zand of water.

Dit systeem is combineerbaar met verschillende producten binnen het assortiment van Skipper, waardoor het één van de meest veelzijdige toepassingen is. De combinatie met de Skipper A4 bordenhouder of verkeerskegel zorgt voor tal van opties in verband met wayfinding, signalisatie en afbakening. Geen nood aan extra toepassingen? Dan zorgt de basisdop voor een compleet, afgesloten uiterlijk.

Verkeerskegel

De tweedelige verkeerskegel van Skipper is uniek. Met dank aan het gepatenteerd, spiraalvormig ontwerp wordt wind geweerd en stabiliteit verbeterd. De basis van de kegel is ontworpen om voorzien te worden van een optionele gewichtsring. Hierdoor wordt meer ballast geboden en is er geen nood aan dubbele stapeling.

Met behulp van een innovatieve glansparelhuls is de reflectiviteit van de Skipper verkeerskegel twee keer groter dan bij een standaardkegel. Daarbovenop zorgt de huls voor een langere levensduur en hoge impactresistentie. Dit product heeft een enorm spectrum aan toepassingen, waardoor het inzetbaar is in tal van sectoren. Van luchthavens tot bouwwerven, overal kan een functionele meerwaarde gecreëerd worden.

Muurbeugels en magnetische steunbeugels

De Skipper steunbeugels zijn praktische accessoires voor de Skipper unit. Ze worden toegepast bij situaties waarin het gebruik van een verkeerskegel of paal ongeschikt is. Er bestaan twee versies van dit product: muurbeugels en magnetische beugels.

Skipper muurbeugels worden vastgeschroefd voor permanent of semi-permanent gebruik. De magnetische variant, die geen sporen nalaat, kan worden bevestigd aan voertuigen, rekken en andere metalen oppervlakken. Zodra de beugel in de gewenste positie is geplaatst, klikt de Skipper unit op de beugel en zit deze vast. Met behulp van een quick release clip kan de unit niet loskomen en toch snel losgekoppeld worden. Skipper steunbeugels zijn uiterst geschikt voor logistieke sites en magazijnen, waar ze het facilitair management optimaliseren.

Koordbandklemmen

De koordbandklemmen van Skipper bevatten een uiterst sterk bungeekoord om bevestigd te worden aan structuren zoals pilaren, bomen en stijgers. Het product is verkrijgbaar in twee soorten: een magnetische en een gebogen versie. De magnetische versie werd ontworpen om aan hoekige oppervlakken te worden bevestigd, terwijl de gebogen versie zorgt voor bevestiging aan palen en andere cilindrische voorwerpen.

De kabelbandclips zijn praktisch voor gebruik bij indoor bedrijfsterreinen, zoals magazijnen of productieruimtes. Ze kunnen gemakkelijk aan rekken en pilaren worden bevestigd, waar ze zowel verbonden kunnen worden met de Skipper XS unit als de bevestigingsclips van het lint.

Zuignaphouder

De zuignaphouder is ontworpen voor gebruik met de Skipper (XS) unit en kan zowel verbonden worden met de unit zelf als met de bevestigingsclip van het lint. Ook standaard Skipper units en Skipper vuilbakken kunnen vastgemaakt worden aan de speciale houders, die extra steun verlenen.

Bevestigingsclips

Bevestigingsclips fungeren als eindpunt voor Skipper units en worden gebruikt ter ondersteuning van Skipper accessoires voor afval- en veiligheidsbeheer. Net als de steunbeugels zijn de ontvangerclips verkrijgbaar in een magnetische en niet-magnetische variant. Beide versies zijn voorzien van rubberen stootkussens die krassen en schade aan oppervlakken voorkomen.

Klemhouder

Met behulp van Skipper klemhouders wordt het mogelijk om de Skipper XS unit te bevestigen aan hoekige oppervlakken zoals deurkozijnen, werkoppervlakken en stellingen. De klemhouders kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden, afhankelijk van de gewenste toepassing. Op die manier ontstaan er tal van mogelijkheden om Skipper producten te integreren in uw gebouwen.

Skipper Q

Het Skipper Q gamma werd geproduceerd als variant op de industriële look van andere Skipper producten. Met behulp van verschillende personalisatiemogelijkheden zijn de producten uiterst geschikt om ingezet te worden in publieke ruimtes, zoals luchthavens. Bovendien zijn ze gemaakt van gerecycleerd materiaal en ook zelf volledig recycleerbaar.

Geniet van dezelfde service van alle andere Skipper producten, met meer personalisatiemogelijkheden en een groener imago voor uw onderneming. Contacteer onze expert om alle opportuniteiten te bekijken.

Gratis & vrijblijvende analyse

Laat u bijstaan door een expert wanneer het gaat over het verminderen van risico's en het verhogen van operationele efficiëntie. Remotec heeft ervaring sinds 1988 en staat u bij van A tot Z in dit proces. Contacteer ons vandaag nog voor een gratis en vrijblijvende analyse van uw bedrijfsruimtes. Tijdens een gratis analyse komen onze experts ter plaatse om samen met u uw terrein grondig te analyseren. Op basis van dit bezoek, stellen zij oplossingen voor aan de hand van een vrijblijvende offerte.

  • Gratis analyse van uw bedrijfssite
  • Oplossingen op maat in een vrijblijvende offerte
  • Geen aankoopverplichting

Vertrouw op de ervaring van Remotec
- sinds 1988 -

Vertrouw op Remotec voor de totaalinrichting van uw bedrijfsterrein. Wilt u de efficiëntie van de productie verhogen, uw personeel en infrastructuur veilig houden én een duidelijk overzicht creëren? Onze experts komen graag naar uw onderneming voor een gratis en vrijblijvende analyse. Efficiëntie, veiligheid en overzicht worden aan de huidige normen getoetst waarna samen gekeken wordt naar de benodigde elementen.

 

Zorg vandaag nog voor de nodige veiligheidsmaatregelen. Neem contact op met Remotec: